Novosti i obavijesti

Spring school 2013 Cross Media Marketing – When Marketing meets IT

 
Slika Nastavna Služba
Spring school 2013 Cross Media Marketing – When Marketing meets IT
napisao/la Nastavna Služba - Ponedjeljak, 11 Mart 2013, 8:30
 
Obavještavaju se studenti treće godine Fakulteta poslovne informatike da se mogu prijaviti za učešće na trećoj međunarodnoj proljetnoj školi Spring school 2013 Cross Media Marketing – When Marketing meets IT koja će se održati od 15 – 19.04.2013 godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

Tokom pet dana trajanja škole učesnici će imati mogućnost da se upoznaju sa konceptima Cross Media marketinga I naučiti kako da integrišu tradicionalni I digitalni marketing, odnosno marketing I IT kao odgovor na nove tržišne zahtjeve.

Ove godine učesnici škole će pored studenata Fakulteta organizacionih nauka I Univerziteta primjenjenih nauka iz Minhena biti I po dva studenta:

- Univerziteta u Ljubljani
- Univerziteta u Mariboru
- Sveučilišta u Zagrebu
- Sveučilišta Vitez
- Univerziteta sv Kliment Ohridski
- Univerziteta iz Budimpešte

Nastava se održava na engleskom jeziku pa je uslov za odlazak znanje engleskog jezika. Troškove smještaja I učešća u školi snosi Fakultet organizacionih nauka kao partnerska institucija Sveučilišta Vitez.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti kod Pomoćnika rektora za nastavu, Elveldine Tatarević u nastavnu službu do 23.03.2013 .